Registreren
Heeft u problemen met het registreren? Mail de administrator

Wat zijn voor u als wijkbewoner de voordelen van registratie?

Registratie

Registreren is een voorwaarde om toegang te krijgen tot meer informatie over het wijkplatform en de overige informatie op de website. Na registratie kunt u aangeven of u graag een of meer nieuwsbrieven wilt ontvangen, of dat u wilt deelnemen aan enquêtes waarin wij u om uw mening vragen als het gaat om uw woonomgeving.
U kunt berichten achterlaten voor uw medewijkbewoners en u kunt aangeven of u graag per email op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe informatie die op de website gepubliceerd wordt. Registreren is gratis en zonder verplichtingen.

Voorwaarden

Registratie is alleen mogelijk voor bewoners die wonen in het werkgebied van het wijkplatform. Per wooneenheid kunt u zich slechts 1x registreren.

Uw gegevens
Het wijkplatform registreert alleen uw e-mailadres, postcode en huisnummer. We gebruiken de registratie om vast te stellen in welke deelwijk u woont en welke informatie voor u van belang is. We gebruiken uw e-mailadres uitsluitend voor de communicatie tussen wijkplatform en bewoners. Uw gegevens zijn niet beschikbaar voor derden.